Al Berguedà, és temps de carreretes i múrgoles

Posted on 8 maig 2012 by El club dels Sabors No Comments
Quin deler oi? Doncs de ben segur que a hores d’ara ja no en queda cap de sencer! Si més no els que hi ha a la cistella que mostra orgullosa Eva Pagerols, la responsable de Let’s Bo.
 Aquesta és la recompensa que va rebre aquest diumenge, després de passejar una bona estona pel bosc i rebre una bona remullada abans d’arribar a casa amb aquesta joia. Però la notícia positiva pels amants dels bolets i sobretot per aquells que us agradi degustar-los a taula és que sembla que ara sí que la temporada de bolets de primavera ha començat. I a jutjar per la imatge no direu que no sembli un bon inici de temporada oi?
Aprofitem per presentar-vos també l’Eva, una enamorada del món del bolet, amor que la va portar a fundar, ara fa uns anys, l’empresa Let’s Bo, dedicada a l’elaboració de productes relacionats amb aquests fongs que tan ens apassionen als catalans. Així, tan podem trobar bolets frescos com els que us presentàvem en aquest bonic cistell, com també productes fets amb bolets deshidratats com poden ser les fideuàs o risottos d’ou de reig, de barreja de bolets, de camagrocs, de ceps, de trompetes… Això sense oblidar que també fan olis aromatitzats amb tòfona, ceps o rossinyols i romaní, entre d’altres. Un dia d’aquests anirem a visitar les seves noves instal·lacions i us presentarem Let’s Bo amb tot detall. De moment, per aquells que no volgueu esperar la nostra presentació formal o, simplement, tingueu ganes d’aconseguir bolets frescos us deixem el seu número de telèfon: 674 002 561
Segueix-nos També

    No comments

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *