Arròs amb conill

Recepta elaborada per Restaurant Absis, de Hotel Ciutat de Berga, Berga

ingredients (4 persones)

400 g d’arròs

1 conill trossejat

1 ceba

1 gra d’all

2 tomàquets

1 pebrot vermell

1 pebrot verd

Oli

1/2 llimona

1 l d’aigua

Pebre

Sal

Picada: alls, julivert, i un grapat d’ametlles

preparació

Trinxeu l’all amb el suc de mitja llimona, sal i pebre i amaniu el conill. Fregiu els trossos de conill en una cassola amb oli i retireu-los. A la mateixa cassola feu el sobregit ben concentrat amb la ceba, els tomàquets, el pebrot verd i el pebrot vermell.

Quan agafi un to fosc, afegiu-hi l’arròs, el conill i, després de remenar-ho un parell de minuts, l’aigua bullent. Deixeu-ho coure a foc moderat uns 18 minuts, aproximadament. A mig coure, afegiu-hi la picada.

(recepta publicada al llibre Berguedà, la muntanya, la tradició, la taula)

Segueix-nos També